Niko Kari kerrytti pistetiliään vaikeana kisaviikonloppuna – tuttu vahvuus tuikki jälleen

GP3-kuski Niko Kari sai palkinnoksi muutaman kaivatun pisteen Itävallan kisaviikonlopusta. Nopeutta vastaava tulos jäi edelleen puuttumaan, mutta rohkaisevia merkkejä pystyi jälleen havaitsemaan.

Vaihtelevissa keliolosuhteissa ajettu aika-ajo ei tarjonnut Karille parasta mahdollista rataa. Lähtöruutu 16 vaikeutti lauantain kilpailua huomattavasti. Sija 11 ei tuonut pisteitä, mutta paremman lähtöpaikan, sekä osoituksen suomalaislahjakkuuden ohitustaidoista.

Sunnuntaina Kari oli jälleen häikäisevä kisan avauskierroksilla. Ruutulipulle kahdeksantena saapuminen toi viisi lisäpistettä. Yksittäinen hyvä kisasijoitus ei kuitenkaan riittänyt tyydyttämään kunnianhimoisen kuljettajan nälkää.

– Aika-ajotulos oli paha vikatikki koko viikonlopun kannalta. Parhaani tein, mutta joukon mukana ajaminen syö pahasti renkaita, toisin kuin jos saisi ajaa kärkijoukossa, Kari toteaa.

Kausi jatkuu jo ensi viikonloppuna Silverstonessa. Viime kaudella Kari nappasi kyseisellä radalla kauden ensimmäisen palkintopallisijoituksensa, joten muistot ovat hyvät.

– Nyt tilauksessa olisi ongelmavapaa viikonloppu alusta lähtien.

Related Post
Komea keuliminen toi somenäkyvyyttä, mutta ei pisteitä Niko Karille Silverstonesta
Taas mennään! Niko Karin tiukka kisarutistus huipentuu legendaariseen Silverstoneen
Vauhtia löytyy, onnea ei – Niko Karin upea ajo hylättiin ilman kuljettajan syytä
Niko Karilla kokemusta GP3-sarjan uudesta kisasta – luottavaisena uuden haasteen kimppuun