025 Niko Kari promo shoot 1-2016 HIGH RES

Sopimus julki: Niko Kari jatkaa GP3-sarjassa 2018 MP Motorsportin riveissä!

Niko Kari jatkaa GP3-sarjassa ensi kaudella. 18-vuotias suomalainen kisaa ensi kaudella MP Motorsportin kalustolla.

MP Motorsport valikoitui lopulta Karin valinnaksi kolmesta hyvästä vaihtoehdosta.

– Hieno fiilis, että sopimus on nyt taskussa. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan kautta 2018. Luotan siihen, että oikeaan suuntaan. Olen tyytyväinen tallivalintaani ja siihen, mitä se pystyy tarjoamaan.  Uskon tämän olleen paras vaihtoehto minulle, Kari iloitsi.

Viime kaudella Kari kilpaili Ardenilla. Tulokaskausi tarjosi lukuisia upeita onnistumisen hetkiä, joista kirkkaimpana esiin nousee Abu Dhabin päälähdön voitto suvereenin esityksen päätteeksi. Lisäksi Kari oli lähes poikkeuksetta tallikavereitaan nopeampi.

Toiseen kauteen Kari lähtee kokeneempana ja täten kokonaisvaltaisesti valmiimpana kuljettajana. Ja kun taidoista homma ei jää kiinni, on kunnianhimoisen kuljettajan helppo asettaa itselleen tavoite.

– Totta kai lähden tavoittelemaan GP3-sarjan mestaruutta, ei siitä kannata sen enempää spekuloida. Nyt minun täytyy vain karsia virheet pois ja työskennellä yhdessä tiukasti koko tiimin kanssa tavoitteen saavuttamiseksi. Kokonaispaketin pitäisi olla kunnossa kauden startatessa.

Kari hyppää ensimmäisen kerran uuden tallinsa kilpurin rattiin helmikuun testeissä Paul Ricardin radalla Ranskassa.

Hollantilainen MP Motorsport on kilpatalli, joka omaa vahvat perinteet FIA:n pienemmistä formulaluokista. Viime kaudella talli juhli osakilpailuvoittoa muun muassa F2-sarjassa.

Tallisopimuksen lisäksi Kari taustajoukkoineen ilmoittaa saaneensa vahvistusta myös yhteistyökumppanipuolelle, kun monialakonserni Wihuri liittyy tukemaan formulalupauksen matkaa kohti moottoriurheilumaailman huippua yhdessä muiden hienojen yhteistyökumppaneiden lisäksi.

Related Post