26.8.2018

Niko Kari legendaarisesta kisasta toiseen - Spasta matka jatkuu Monzaan

GP3-kausi jatkuu kahdella legendaarisella näyttämöllä. Viimeviikonloppuisen Belgian Spa-Francorchampsin majesteettisista näkymistä karavaani jatkaa matkaa Italian Monzaan, joka on jos vain mahdollista vielä astetta legendaarisempi.

MP Motorsportin Niko Karin viikonloppu Belgiassa ei sujunut parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tukkoinen kausi sai jatkoa, kun lauantain ja sunnuntain kilpailut eivät kartuttaneet miehen pistetiliä.

– Oli vaikea viikonloppu. Vauhtia ja oikeita säätöjä oli vaikea löytää koko viikonloppuna, Kari summasi itse.

Jos jotain hyvää Span viikonloppu tarjosi, oppivat Kari ja talli tuntemaan autoa jälleen entistä paremmin. Kun Span lisäksi myös Monzaa voi hyvällä syyllä kutsua vauhtiradaksi, on viime kisan opit hyvä valjastaa hyötykäyttöön myös Italiassa.

– Pidän Monzan radasta todella paljon. Viime vuonna se oli hyvä rata minulle, vaikka kierrokset siellä jäivätkin rankkasateen vuoksi vähäisiksi. Sen pitäisi sopia hyvin autollemme. Tiedämme nopeutta löytyvän, joten kärkitaistoon pitäisi olla asiaa, Kari toteaa.

Monzan kilpailut näkyvät CMoren kanavilla. Lauantain kilpailu käynnistyy kello 11.25 ja sunnuntain startti on vuorossa 10.35.

X