14.07.2019

Niko Karille unohdettava kisaviikonloppu SIlverstonessa

Niko Karille ei jäänyt paljoa muisteltavaa Formula 3 -sarjan Silverstonen kisaviikonlopusta

Kari pääsi lähtemään matkaan lauantain päälähtöön ruudusta kaksitoista. Suomalaiskuljettaja teki kaikkensa, mutta Trident-tallin akilleen kantapäänä oleva aika-ajovauhti vaikeutti jälleen kisan lähtöasetelmia.

Se ei kuitenkaan estänyt Karia ajamasta mainiosti lauantain päälähdössä. Suomalaiskuski oli ajamassa kymmenen parhaan joukkoon, kunnes ohitustilanteessa kilpakumppani kilkkasi Tridentin takarenkaaseen. Rengasrikon välittömästi kärsinyt Kari menetti sen sileän tien mahdollisuutensa taistella hyvistä sijoista.

Samalla asetelmat sunnuntain kisaan kärsivät kolauksen, määräytyihän lähtöpaikka lauantain sijoituksen perusteella. Karin kannalta vaikea viikonloppu sai jatkoa, kun auto ei nytkähtänyt liikkeelle lähtöruudusta. Se vei viimeisetkin saumat nousta pisteille, jonne ei loputla yltänyt yksikään Trident-tallin kuljettaja.

Viikonlopun antiin pettynyt Kari ei voi kuin toivoa tulevilta kilpailulta parempaa.

– Tässä kohtaa ei voi kuin unohtaa mennyt ja keskittyä täysillä seuraaviin kisoihin. Töitä on paljon tehtävänä, mutta luovuttaminen ei ole vaihtoehto minulle tai tallille, Kari toteaa.

Formula 3 -kausi jatkuu elokuun alussa Unkarissa.

X