01.08.2019

Niko Karin toiveena hyvä pistepotti Unkarista

Formula 3 -kuljettaja Niko Kari matkaa Unkarin kisaviikonloppuun luottavaisin tunnelmin. Tavoitteena on kasvattaa pistetiliä ja saada kasaan ehjä kisaviikonloppu.

Trident-kuljettaja on kerännyt toistaiseksi tällä kaudella 15 pistettä, kun kausi on puolivälissä. Loppukautta ajatellen Barcelonassa palkintokorokkeelle noussut Kari toivoo ongelmien välttämistä ja potentiaalin lunastamista.

– Tästä viikonlopusta rakennetaan vähän kuin “uutta starttia” tähän kauteen. Epäonnea ja huonoa tuuria on ollut matkassa riittämiin, nyt koetamme yhdessä  tiimin kanssa keskittyä siihen, että saisimme kaiken onnistumaan läpi viikonlopun. Päätavoitteena on saada hyvä pistepotti ja tutuin sanoin laittaa “homma rokkaamaan”, Kari kertoo.

Kautta edeltäneissä testeissä Karin ja Tridentin vauhti radalla oli erinomaista. Se lupaa hyvää myös kisaviikonloppua ajatellen.

– Pientä viilattavaa löytyy, erityisesti aika-ajoja varten. Se pitää saada onnistumaan, sen jälkeen kaikki on mahdollista. Olen luottavainen viikonlopun suhteen.

Niko Karin kilpailut näet C Moren kanavilta 3. ja 4. elokuuta. Lauantain kilpailu starttaa kello 17.40 ja sunnuntain kello 10.55

X